O malim svinjarijama i ponešto lijepo
NeMresBilivit
Tour d´Blog

j u n k y a r d d a w g

htio bi biti dežulović
► m i s l i   d n e v n i k
neće zajebat
► v i o l a n t e 2 2 2
jasno je zašto je
obožavam
s a m o - n i n a
traži i pronaći će
slucajnenuspojave
prototip koji ide u seriju
w h i s p e r e r
kao ja
b a g r e m - p r u t
tko zna - zna
p o k o s n i c a
to je za mene, onako baš!

k o l i b r a
još nešto za mene
...
n i s a m j a
ne bi smetalo da jesam

l o s t w a y s
tako nekako zamišljam
svog buraza kog nemam

m a r l a
čak je i mene uspjela
zainteresirati za modu


Pisalo se nekada...
Definitivno odustajem od
Ja nisam u N A T O !!!
Zašto meni ne smeta
     Jakša Cvitanović Cvik
Božić sa Michelle Obama
 Muškarci su nasilni i
     točka! Ustvari uslkičnik.

 Ukida se B l o g e r.hr!!!
 V a n   s   p a p o m ! ! ! 
 O d  s a d a  g o v o r i m
      s r p s k i  ! ! !

 Sve po spisku... sad dal
      Mesiću il Sanaderu...
      s v e j e d n o !
 R a s p a d   o b i t e l j i
      2. d i o

 R a s p a d   o b i t e l j i
      1. d i o

 Tata ti jugonostalgičar,
      definitivno!

 Tata ti jugonostalgičar,
      2. d i o

 Tata ti jugonostalgičar,
      1. d i o

 U  v a š i m  g o d i n a m a
      j a  s a m  f u k a o !

 Jedini pravi   p r o b l e m
      Hrvatske su  H r v a t i !

 Svim kučkama svijeta!
 N  e m a   B o g a ! ! !
 O v o  j e  r e k l a m a
      z a  K o n z u m
!
 O t k a z !
 M a j m u n   majmunski
      ž i v o t    s l a v i

 N i s a m   j e b o ,
      č a s n a   r i j e č !

 O p e t   n i s a m  u  modi
 A j m e !   M o j a   k ć e r
     i m a   d e č k a !

 D a   l i   s a m
     d o v o l j n o   m u š k o ?
 M i l i t a n t n i   p u š a č
 Ne  p r i h v a ć a m  svoje
      m i š l j e n j e ! B a r  n e
      j e d n o g l a s n o !

 D a   č u v a m   ž i v c e ?
     Za KOGA ?
 O d l u č i o   s a m   s e
      s v i m a   z a m j e r i t i !

 Z a š t o   t e s t o v i   I Q
     n i š t a   n e   v r i j e d e?

 A k o  m i s l i t e   d a  j e
     K o l o   s r e ć e   s a m o
     d o b r a   z e z a n c i j a...

 
Blog
četvrtak, veljača 7, 2008

Bila je to čini mi se, kao kroz maglu, 1991 godina. Teška vremena. Hrvati su nas htjeli, kao i četresprve, istrijebiti, pokrstiti, protjerati, znate ono, po trećinu.... Ovoga puta su čak htjeli našu djecu  bacati lavovima. Tada se tako  govorilo, ne znam tko je širio te priče,  ali ja tada još nisam znao da u Hrvatskoj nema lavova... propaganda je to, čovjek ni ne osjeti da je taj đavo uzjahao i njega samog... i što sam drugo mogao nego u četnike.

Tako bi neki od igrača aktualne društvene igre simpatičnog imena "Postizborno dijeljenje fotelja" mogli, na primjer, odgovoriti na pitanje iz naslova. Mada mislim da bi odgovor mogao biti i bitno drugačiji.

Da se razumijemo braćo srbi odmah na početku! Svatko tko prati moje tekstove zna da vas razumijem više nego itko drugi, da se o vama, bivšoj državi, domovinskom ratu usuđujem reći i ono što se gotovo nitko drugi u ovoj državi još uvijek ne usuđuje niti misliti. Zato prije nego izustite išta što bi vuklo na psovku ili neku  bljutavu kvalifikaciju tako omiljenu na brdovitom Balkanu pročitajte i neki raniji tekst. Možda se onda ipak ugrizete za jezik...  Ako itko ima dara da počasti druge, onda ste to vi, kakve sam samo sjajne pite znao jesti kada bi me ugostili. Ali problem je što često ne znate  počastiti sebe, pa onda nerijetko umjesto pite jedete govna!

Gospoda iz SDSS-a, danas na sastanku sa Sanaderom.....traže oni sve ono što smatraju da im pripada. Prema spisku rekao bih da su bili , ako ne na prvoj crti bojišta, a ono odmah tu negdje...  ali sa ove strane naravno! Mjesto potpredsjednika vlade su već dobili, ali to je forma, sada treba uhljebiti kompletnu diviziju dežurnih srba. Treba im dvadesetak funkcija u ministarstvima,  državnim uredima i nadzornim odborima. Nisam ni znao da imaju dvadeset članova...  Zatim, oni će inzistirati da ostanu na položajima dosadašnji pomoćnici ministara iz njihovih redova. Bez obzira što se prema novom zakonu oni biraju javnim natječajem. Ko jebe zakon! Zanimaju ih mjesta direktora ureda ( dosadašnji pomoćnici ministra) u ministarstvima gospodarstva, zdravstva, prosvjete, policije i regionalnog razvitka. Kažu, i druge su stranke mjesta dobile dogovorno, pa što bi oni prolazili natječaje... Također bi mjesta u nadzornim odborima Hrvatskih cesta, Hrvatskih željeznica, Hrvatskih šuma i Hrvatske banke za obnovu i razvoj, kao i mjesto člana uprave u Fondu za obnovu Vukovara. Tu bi vjerojatno objašnjenje bilo da imaju nenadmašna iskustva direktno sa terena. Iz doba kada su sjekući drveće iz hrvatskih šuma pravili balvan revoluciju na hrvatskim cestama i hrvatskim prugama, koja je završila razrušenom Hrvatskom kojoj sada treba obnova i razvoj.
A o obnovi Vukovara ne treba posebno govoriti. Sada nakon svega, očito je da bi bila šteta ne iskoristiti njihova iskustva! Imaju naravno oni i ljude na lokalnim razinama. Mnogi od njih imaju žene, djecu, neki još od krajinskih funkcija nisu ništa radili, jadni, pa treba razgovarati i o lokalnim uredima inspektorata, carina...

Vama braćo srbi, vama koji to tražite, fali nešto obraza. Ali neka, ako ide, samo naprijed, gurajte, očito je prirodno, za ljude, zgrabiti štogod možeš.

Mene nešto drugo zanima! Da li je doktor Ivo i na takve svinjarije spreman samo da bi bio na vlasti??? Ako jest, da u slijedećem ratu i ja odem u četnike!

Nemreš bilivit!!!

p.s. ponavljam, znam da se pripadnici nacije prema pravopisu pišu velikim slovom.... ali iz etičkih razloga ja ih sve pišem malim...
.

NeMresBilivit @ 16:53 |Komentiraj | Komentari: 122 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.