O malim svinjarijama i ponešto lijepo
NeMresBilivit
Tour d´Blog

j u n k y a r d d a w g

htio bi biti dežulović
► m i s l i   d n e v n i k
neće zajebat
► v i o l a n t e 2 2 2
jasno je zašto je
obožavam
s a m o - n i n a
traži i pronaći će
slucajnenuspojave
prototip koji ide u seriju
w h i s p e r e r
kao ja
b a g r e m - p r u t
tko zna - zna
p o k o s n i c a
to je za mene, onako baš!

k o l i b r a
još nešto za mene
...
n i s a m j a
ne bi smetalo da jesam

l o s t w a y s
tako nekako zamišljam
svog buraza kog nemam

m a r l a
čak je i mene uspjela
zainteresirati za modu


Pisalo se nekada...
Definitivno odustajem od
Ja nisam u N A T O !!!
Zašto meni ne smeta
     Jakša Cvitanović Cvik
Božić sa Michelle Obama
 Muškarci su nasilni i
     točka! Ustvari uslkičnik.

 Ukida se B l o g e r.hr!!!
 V a n   s   p a p o m ! ! ! 
 O d  s a d a  g o v o r i m
      s r p s k i  ! ! !

 Sve po spisku... sad dal
      Mesiću il Sanaderu...
      s v e j e d n o !
 R a s p a d   o b i t e l j i
      2. d i o

 R a s p a d   o b i t e l j i
      1. d i o

 Tata ti jugonostalgičar,
      definitivno!

 Tata ti jugonostalgičar,
      2. d i o

 Tata ti jugonostalgičar,
      1. d i o

 U  v a š i m  g o d i n a m a
      j a  s a m  f u k a o !

 Jedini pravi   p r o b l e m
      Hrvatske su  H r v a t i !

 Svim kučkama svijeta!
 N  e m a   B o g a ! ! !
 O v o  j e  r e k l a m a
      z a  K o n z u m
!
 O t k a z !
 M a j m u n   majmunski
      ž i v o t    s l a v i

 N i s a m   j e b o ,
      č a s n a   r i j e č !

 O p e t   n i s a m  u  modi
 A j m e !   M o j a   k ć e r
     i m a   d e č k a !

 D a   l i   s a m
     d o v o l j n o   m u š k o ?
 M i l i t a n t n i   p u š a č
 Ne  p r i h v a ć a m  svoje
      m i š l j e n j e ! B a r  n e
      j e d n o g l a s n o !

 D a   č u v a m   ž i v c e ?
     Za KOGA ?
 O d l u č i o   s a m   s e
      s v i m a   z a m j e r i t i !

 Z a š t o   t e s t o v i   I Q
     n i š t a   n e   v r i j e d e?

 A k o  m i s l i t e   d a  j e
     K o l o   s r e ć e   s a m o
     d o b r a   z e z a n c i j a...

 
Blog
srijeda, siječanj 23, 2008

Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi u suradnji sa Ministarstvom za zaštitu okoliša trebalo bi hitno razmotriti prijedlog ukidanja servisa Bloger.hr u cilju sprječavanja daljnje erozije društva u cjelini, a kojoj je nemjerljivo doprinio i blog servis Bloger.hr.

O čemu se točno radi?

Dakle, upoznah ja mnoge blogere, više desetina njih. Sa ponekima se čak i družim, sa nekima sam odlazio na izlete, na roštilje, na more, u kazalište, na klizanje nisam, sa nekima samo ispijao kave ili piva i mogu reći da su to mahom, manje više, normalni ljudi… normalni kao i svi oni što nas okružuju. Dakle, ne baš normalni, ali uobičajeni!

Zašto onda Ministarstva trebaju reagirati? Zato što Bloger.hr nije, kako se lažno predstavlja, internet dnevnik, nego običan servis za uspavljivanje ljudi. Bloger.hr je poligon snova koji ljude odvaja od pravog života i stvara kod njih dojam da su im snovi život. Takvi ljudi će kad tad izgubiti sposobnost opstanka. I odumrijeti će. To je kao kada se lav rodi u Zoo-u, pa ga tamo hrane i maze tri godine, a onda ga puste u divljinu.  Takvog lava će i noj šamarati trticom. I uginuti će!


Dokazi?

Evo recimo primjer jedne blogerice iz morskih krajeva. Napisala pjesmu, nije potrebno reći ljubavnu, i u toj pjesmi ona treperi ko list na laganom vjetru. I haljina joj vijori. Pa žensko ima 106 kila, ne više od metar šezdeset, gdje to može treperit, u koju haljinu to može stat? To može biti samo stameno i prikovano za tlo, samo bi bager, onaj jači, to mogao protiv njene volje pomjerit. Ako! A vamo povjetarac…

Ili jedna iz Slavonije, obožava jagode.  U nekom postu, naravno lirskom, ona jagode jede pažljivo ih stiskajući jezikom na nepce, iz njih kap po kap klizi sok koji joj miluje usne i što ti ja znam što sve ne, ma meni se učinio ekran vlažan koliko se uzbudila, kad ono… bili smo na nekom gruntu, tip ima kupine, napunili zdjelu… misliš li buraz da je jednu po jednu stiskala jezikom na nepce? Ma cijelu šaku je trpala u usta, zasrala se onako podeblja, oko usta, to nije curilo kap po kap,  curilo je niz bradu samo tako. Pa što takvu pjesmu ne napiše, kukavna bila?

Pa onda tip, isto pjesnik, šiparice čuče na njegovom blogu, utrkuju se koja će prva tom senzibilnom mužjaku ostaviti kisić, pozić i slične dubokoumne komentare, jer on je prototip muškarca koji razumije, voli, cijeni, žrtvuje se, prašta… Njega nisam želio upoznati, desilo se slučajno, znao sam jednu od dvije, čak zgodnjikave cure s kojima se našao. U samo pet minuta, jer su bili na odlasku, buraz moj taj je briljirao. Prvo je više puta glasno nasred birca izvlačio šmrklje iz nosa u grlo, pa je netom nakon toga nos rukavom potegao skoro od lakta, dok na kraju, ne da nije pridržao curi jaknu, nego joj je još poručio da i njemu doda kišobran kad je već otišla po svoj. Poeta, lirik, ima i umjetničko ime! A esteta nadasve.

A tek onaj macho što u svakom postu drugoj ženi gricka uho, prste na nogama, bradavice...  taj nema kompletne gornje prednje zube. Pa čime ih grickaš?  Gebisom? Pa trebao si to naglasiti u postu!


Mogao bih sada opisati sve njih, razne ćopave na jednu nogu i zrikave na oba oka koji su supermeni, razne neovisne i samosvjesne žene koje uredno mužu kuhaju i peglaju i milostivo čekaju koju kunu za frizuru, ili ljute bbb-ovce koji se šoraju na svakom uglu, a stari ih za uho dovlači doma iz parka.

Naravno, uvijek postoji iznimka... Ima jedan koji se fura na to da niš ne jebe. Taj je jedini koji ne laže! Nije da se ne trudi, ali ne ide.

Dakle lažno predstavljanje Bloger.hr-a kao dnevnika, umjesto kao sanjarice, opasnost je za društvo veća nego što se može pretpostaviti. Zavjera dapače! Kada bi Ministarstva zaista razmatrala utjecaj omrznutog Bloger.hr-a na populaciju koja ga upražnjava, nema sumnje da bi odluka bila kao u naslovu! A i Sanader bi imao još jednog krivca za sranje koje nam se dešava…

.


NeMresBilivit @ 16:52 |Komentiraj | Komentari: 182 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.