O malim svinjarijama i ponešto lijepo
NeMresBilivit
Tour d´Blog

j u n k y a r d d a w g

htio bi biti dežulović
► m i s l i   d n e v n i k
neće zajebat
► v i o l a n t e 2 2 2
jasno je zašto je
obožavam
s a m o - n i n a
traži i pronaći će
slucajnenuspojave
prototip koji ide u seriju
w h i s p e r e r
kao ja
b a g r e m - p r u t
tko zna - zna
p o k o s n i c a
to je za mene, onako baš!

k o l i b r a
još nešto za mene
...
n i s a m j a
ne bi smetalo da jesam

l o s t w a y s
tako nekako zamišljam
svog buraza kog nemam

m a r l a
čak je i mene uspjela
zainteresirati za modu


Pisalo se nekada...
Definitivno odustajem od
Ja nisam u N A T O !!!
Zašto meni ne smeta
     Jakša Cvitanović Cvik
Božić sa Michelle Obama
 Muškarci su nasilni i
     točka! Ustvari uslkičnik.

 Ukida se B l o g e r.hr!!!
 V a n   s   p a p o m ! ! ! 
 O d  s a d a  g o v o r i m
      s r p s k i  ! ! !

 Sve po spisku... sad dal
      Mesiću il Sanaderu...
      s v e j e d n o !
 R a s p a d   o b i t e l j i
      2. d i o

 R a s p a d   o b i t e l j i
      1. d i o

 Tata ti jugonostalgičar,
      definitivno!

 Tata ti jugonostalgičar,
      2. d i o

 Tata ti jugonostalgičar,
      1. d i o

 U  v a š i m  g o d i n a m a
      j a  s a m  f u k a o !

 Jedini pravi   p r o b l e m
      Hrvatske su  H r v a t i !

 Svim kučkama svijeta!
 N  e m a   B o g a ! ! !
 O v o  j e  r e k l a m a
      z a  K o n z u m
!
 O t k a z !
 M a j m u n   majmunski
      ž i v o t    s l a v i

 N i s a m   j e b o ,
      č a s n a   r i j e č !

 O p e t   n i s a m  u  modi
 A j m e !   M o j a   k ć e r
     i m a   d e č k a !

 D a   l i   s a m
     d o v o l j n o   m u š k o ?
 M i l i t a n t n i   p u š a č
 Ne  p r i h v a ć a m  svoje
      m i š l j e n j e ! B a r  n e
      j e d n o g l a s n o !

 D a   č u v a m   ž i v c e ?
     Za KOGA ?
 O d l u č i o   s a m   s e
      s v i m a   z a m j e r i t i !

 Z a š t o   t e s t o v i   I Q
     n i š t a   n e   v r i j e d e?

 A k o  m i s l i t e   d a  j e
     K o l o   s r e ć e   s a m o
     d o b r a   z e z a n c i j a...

 
Blog
ponedjeljak, lipanj 12, 2006
Opet sam u formi! Nisam jahao, ali slobodno se moze reći: NeMresBilivit opet jaše!
Diglo mi tlak na ..... koliko ono? Moji radnici, najdraži moji radnici.......
 
Jutros u pola 6 stigao ja kuci. Bio malo vani, pa ostao jos malo i tako.... I onda lego da spavam, al nešto nije moglo. I onda u malo do sedam zvoni telefon, vozač iz firme. Takvi me ne zovu, ako ne gori pogon za proizvodnju, prije devet! Inače ih baniram! I javljam se ja, kad ono tip kaže da je dobio od nekog kupca neke papire za mene. Pa dobro jel tako važno- pitam ja. Ma nije šefe- kaže on, a ja ........ složio oriđiđi nemreš bilivit facu! - Pa dobro što me onda zoveš u ovo doba - podignem glas - za tvoju informaciju ja sam do pet bio vani. - Znam šefe, pa zvali ste me sa Trešnjevke u pola pet – on će mrtav hladan. Ja više nisam dizao glas. Samo sam mu rekao ajd bok. A naebaću vam se mamice, čekaj da bude plaća! Paš ti mene zvat u sedam. Nakon pola sata nazove me jedan od voditelja u sestrinskoj firmi i kuka da nema slobodan kamion i da mu ja pomognem ako ima neki moj blizu kolodvora. Ajd reko pomoći ću ti, samo kada će netko nazvati da časti cugom, samo neke usluge tražite.
Okrenem ja jednog vozača za koga sam znao da se još nije vratio u firmu! - Alo Mario, gdje si? - Evo idem u bazu šefe! - Mario koncentriraj se, pitao sam te gdje si! - Evo šefe vraćam se u firmu. - Maaaaaaaariooooo, jel ja to pričam turski ili hrvatski? - Hrvatski šefe! - Pa dobro Mario ajd da ponovimo pitanje; dakle gdje si? - Stižem za 15 minuta šefe. Ako nešto trebate samo recite, znate da se na mene možete uvijek osloniti. - Mario jel ti to mene zaebavaš ili šta, daj mi molim te reci gdje se nalaziš trenutno! - Aaaaaaaa to, na Slavonskoj šefe! - Mario, jebo ga ja, jesi li ti cijepljen kad si bio mali, sad znam točno gdje si, negdje između Vjesnika i Ivanje Reke. Hoćeš li mi odgovoriti na pitanje, lokacija Mario, lokacija! - Joj šefe ne Slavonska, Ljubljanska, da to je Ljubljanska, u Ljubljanskoj sam šefe. - GGGGGrrrrrrrrrrr. Mario gdje u Ljubljanskoj, moš bit na Jankomiru, a moš kod Vjesnika, Mario molim te reci mi odgovor na pitanje koje sam postavio. Zašto mi uvijek odgovaraš na neko drugo pitanje! - A to šefe, pa maloprije sam prošao Vjesnik, dakle ........ sada sam ipak na Slavonskoj! - GDJE U SLAVONSKOJ? Pa upravo sam prošao onaj semafor kod NSB-a.... - A-ha, e pa sad se lijepo okreni na semaforu i vrati se i odi na kolodvor....... Spustim slušalicu i jadam se klinkama...... nemam kome drugom, a i one se već odavno smiju, znaju one Marija. I ne samo njega, sve one znaju.
 
Nakon tog razgovora zvalo me za neku reklamaciju. I ja lijepo nazovem proizvodnju, tamo ih je dvadesetpetšestsedam kako koji dan, i sve su to žene, one bez zuba, ili sa zubom, dva, ma koja bi žena po cijele noći radila umjesto bila kraj muža . I te bez zuba frfljaju, stalno ih učim da se predstavljaju na telefon, ne moš ih razlikovat po glasu, eventualno po zubu........ - Dobro jutro ........ ić ovdje. - Vecite divektove. - Kažem .................ić ovdje! - Da čuva sam, vecite, što tvebate divektove. - Ponavljam, ...........ić na telefonu. - Ma ukapivava sam ja vas oma divektove, ma što vi meni tvebate ovako u vano jutvo. - TVEBAM DA SE PVEDSTAVIS GVUPAČO JEDNA! Pa dokada ću vas to učiti, ja se predstavljam iako sa mog broja mobitela samo ja zovem i vi to znate, a meni se nitko ne želi predstaviti, pa vas ima sto pedeset, pa ne mogu ja znati uvijek tko mi se javi! Popizdio! Ja, naravno! - A pa divektove, Bavica, pa ja misviva vi pvepoznajete moj gvas, toviko godina........ - Dobro Barice, daj mi voditelja smjene......... i završim razgovor. Ma radićete vi meni još mjesec dana noću, nedam vam u popodnevnu, pa ćete se naučiti predstavljati.
 
E malo kasnije, zove tip iz INA-e, nešto se dogovaramo i ja nazovem tajnicu da mi nađe neki zgodan termin. - Evo šefe u četvrtak nemate nikakvih ugovorenih sasatanaka, da stavim u 10, nije rano? - Nije Magda, stavi. I javim ja tipu u INA-u, a on se uvatio smijat, kaže on je od srijede na Krku, pa kaj ja radim i na praznik........ ajme Magda saću ti jebat sve po spisku.
- Halo šefe, recite. - Pa dobro, Magda kako nisi primjetila da je u četvrtak praznik? - Primjetila sam šefe! - MOOOLIM? - Pa vi ste rekli šefe da je to dogovor sa onim direktorom iz INA-e, pa sam mislila, pumpe rade i praznikom..... - MOLIM? MAGDA? Pa dobro jel ti to mene......... ma ništa....... ajd bok i prebaci za srijedu! U jebote, otpustiću je samo da mi se Vanja vrati sa godišnjeg. I Vanju bi otpustio, al ne mogu sve otpustit..... i pitanje je jel bi dobio nekog još goreg. Vanja otišla na Kubu. Ma ta me valja za lovu samo onako. Odakle njoj za Kubu? Od one crkavice koju joj dajem kao plaću? A ne, nju ne financira jebač, Vanja je na Kubu išla sa curom. To samo kod mene ima. Da oću povalit tajnicu, ne bi mogo jer je lezba.
 
I onda mi javi MeniJakoVažanTip da mi je poslao neke uzorke, zapakirane, na moje ime po vozaču! Po onom vozaču koji me zvao u cik zore! Odmah zovem........ Gdje su mi uzorci? - Uzorci šefe? - Da uzorci, gdje su, čuo sam da je MeniJakoVažanTip poslao neke uzorke na moje ime! - Pa to sam ja dao Magdi šefe! A oni su to otvorili i pojeli....... nisu znali da je za vas....... - MOOOOOOLIM? Pa rekao mi je čovjek da je napisao meni na ruke da predaš! Pa je šefe, ali ja sam mislio....... – Nisi ti mislio, jer da si mislio, odmah bi otišao po radnu knjižicu ......... ajd bok!
Zovem Magdu. Da, pojeli su uzorke, pa kako sada da tražim nove, šta da kažem, da mi radnici otvaraju zapakirane pošiljke na kojima piše: na ruke direktora! - Magda daj oglas za vozača!

A ja ću osobno dati oglas za tajnicu. Ne mislim je povaljivat, al neće biti lezba. I neće jest moje kolačiće i neće mi zakazivat sastanke na praznike, i neću je ja uvijek podsjećat da me zaboravila podsjetiti za ..., i neću je učiti da se promet izlistava bez PDV-a, i neću joj ponavljati da ne govori kupcima prilikom reklamacija - a znam to je već tristota reklamacija ovaj tjedan, i neću i neću i neću......................... nemreš bilivit, ali naći ću si ja tajnicu po svojoj mjeri!
.
NeMresBilivit @ 23:58 |Komentiraj | Komentari: 47 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.