O malim svinjarijama i ponešto lijepo
NeMresBilivit
Tour d´Blog

j u n k y a r d d a w g

htio bi biti dežulović
► m i s l i   d n e v n i k
neće zajebat
► v i o l a n t e 2 2 2
jasno je zašto je
obožavam
s a m o - n i n a
traži i pronaći će
slucajnenuspojave
prototip koji ide u seriju
w h i s p e r e r
kao ja
b a g r e m - p r u t
tko zna - zna
p o k o s n i c a
to je za mene, onako baš!

k o l i b r a
još nešto za mene
...
n i s a m j a
ne bi smetalo da jesam

l o s t w a y s
tako nekako zamišljam
svog buraza kog nemam

m a r l a
čak je i mene uspjela
zainteresirati za modu


Pisalo se nekada...
Definitivno odustajem od
Ja nisam u N A T O !!!
Zašto meni ne smeta
     Jakša Cvitanović Cvik
Božić sa Michelle Obama
 Muškarci su nasilni i
     točka! Ustvari uslkičnik.

 Ukida se B l o g e r.hr!!!
 V a n   s   p a p o m ! ! ! 
 O d  s a d a  g o v o r i m
      s r p s k i  ! ! !

 Sve po spisku... sad dal
      Mesiću il Sanaderu...
      s v e j e d n o !
 R a s p a d   o b i t e l j i
      2. d i o

 R a s p a d   o b i t e l j i
      1. d i o

 Tata ti jugonostalgičar,
      definitivno!

 Tata ti jugonostalgičar,
      2. d i o

 Tata ti jugonostalgičar,
      1. d i o

 U  v a š i m  g o d i n a m a
      j a  s a m  f u k a o !

 Jedini pravi   p r o b l e m
      Hrvatske su  H r v a t i !

 Svim kučkama svijeta!
 N  e m a   B o g a ! ! !
 O v o  j e  r e k l a m a
      z a  K o n z u m
!
 O t k a z !
 M a j m u n   majmunski
      ž i v o t    s l a v i

 N i s a m   j e b o ,
      č a s n a   r i j e č !

 O p e t   n i s a m  u  modi
 A j m e !   M o j a   k ć e r
     i m a   d e č k a !

 D a   l i   s a m
     d o v o l j n o   m u š k o ?
 M i l i t a n t n i   p u š a č
 Ne  p r i h v a ć a m  svoje
      m i š l j e n j e ! B a r  n e
      j e d n o g l a s n o !

 D a   č u v a m   ž i v c e ?
     Za KOGA ?
 O d l u č i o   s a m   s e
      s v i m a   z a m j e r i t i !

 Z a š t o   t e s t o v i   I Q
     n i š t a   n e   v r i j e d e?

 A k o  m i s l i t e   d a  j e
     K o l o   s r e ć e   s a m o
     d o b r a   z e z a n c i j a...

 
Blog
ponedjeljak, veljača 11, 2008

B R E A K I N G   p o s t
……………….

8.2.2008 16:22 :: NeMresBilivit
zna li tko od vas nekakav kontakt mail u vezi blogera, kome se mogu obratiti?

8.2.2008 16:22 :: kakalina
nemreš moram pogledat, čekaj

8.2.2008 16:22 :: NeMresBilivit
cekam

8.2.2008 16:22 :: kakalina
evo  nemreš, kopiraj… 
desk@index.hr    za Đuru
8.2.2008 16:22 :: NeMresBilivit
hvala Kaka

…………….

postovani djuro,
 
nesto mi ne stima sa tagovima, bez obzira sto stavio u tag ne prikazuje se... znate li sto se desava ili znate tko bi znao?
 
zahvaljujem na trudu,
 
NeMresBilivit

………………..

Poštovani,

javili su mi iz redakcije da su Vam privremeno onemogućili prikaz članka preko tagova jer su primjetili da na sve što napišete stavljate tag "crna kronika", što rezultira pojavljivanjem Vaših postova pod člancima s kojima tematski nemaju veze. To obično smatramo za spam.

Maknut ću Vas s liste sada, ali vas molim da ubuduće upotrebljavate tagove samo kada se teme članaka i postova poklapaju.

Pozdrav,
Đuro Prezime
……………….


Izvrsno Đuro, hvala na trudu.

Moram sa veseljem istaći da mi je simpatičan  odnos prema životu tih Vaših kolega iz redakcije! Očito sve neki veseli ljudi! 

Da su na Index-u mnoge vijesti tragikomično pisane iako im to nije cilj, primjećuju svakodnevno mnogi, da određeni broj novinara nije pismen niti blizu donje granice prihvatljivosti i to smo čuli već bezbroj puta, nije da sam prvi koji to kaže, ali, kada im već hrvatski ili nije materinji jezik ili su bježali sa satova istog, barem su pozitivno okrenuti životu kada teme o kojima ja pišem smatraju za nepodobne u toj rubrici. To o čemu ja pišem, a gdje sam upotrijebio taj tag, spada u najcrnju kroniku, barem po mojim kriterijima, jednako kao što u rubriku crna kronika spada i pismenost nekih, ponavljam nekih, novinara vašeg portala. Uostalom, komentari ispod mojih postova, naprimjer onih u vezi sa premijerom ili bivšom državom, nerijetko sadrže upozorenja tipa da bih mogao završiti u “Crnoj kronici”…khhhhm.  S druge strane, spreman sam poštovati pravila kuće, ali nisam primijetio da negdje ima navedeno takvo pravilo. Barem ne do danas. U FAQ-u, zasigurno nema. Ako to pak spada pod uobičajene norme ponašanja na blog servisu, koje bi svaki korisnik trebao sam po sebi znati, onda se ispričavam zbog svoje neukosti. Makar, ako sam već neuk, pristojnost nalaže da me se educira nekim mailom ili putem privatne poruke, čini mi se da sam čuo za tu praksu. A vi to onako, bez pardona. Samo za informaciju, taj tag sam nekom prilikom stavio i on se automatski, dakle zaslugom programera, prenosi u svaki sljedeći post. Kako su mi teme poprilično univerzalne (iako često uzmem određeni primjer za ilustraciju teme), to mi se i tagovi manje više ponavljaju.A ja ih onda jednostavno poklikam i ajmo dalje. Posebno što kada hoću maknuti tagove, to mogu, opet zaslugom programera, učiniti samo tako da svaki zasebno maknem, nemoguće ih je grupno ukloniti. A to mi je previše posla, lijen sam gospodo za gluposti i za stvari za koje sam mislio da nisu bitne... I ne, neću sada poput nekih drugih u sličnim situacijama reći da neću više pisati, neću pričati o zavjerama, o tome da nekome smetam i da me želi maknuti samo zato što sam zasjeo na vrh te vaše Top 500 liste, o lobijima…  jednostavno ne bavim se tricama, nisam niti uvrijeđen, pravo da vam kažem čak mi ni ne smeta, samo ste mi beskrajno smiješni.

Nemam neku drugu ambiciju pišući ovaj blog do puke zajebancije. Sve ponude koje sam do sada dobivao, a išle su u pravcu profesionalizacije, odbijao sam. Za sada. Imam što i za koga raditi u životu, pa mi ovo dođe baš kao razbibriga, bez obzira što svakim postom dignem buru i što imam tisuće posjetitelja dnevno, respektabilan broj i iz Slovenije, Srbije, BiH.... Ne pratim ta prepucavanja oko blogera, naslovnice, ratinga, izbora za blog milenija... nije mi to napeto. Ali, baš ste me razveselili spoznajom da vi pratite....... moj rad! Kakva čast! Redakcija Indexa, koji se voli pohvaliti istraživanjima koja dokazuju da je najpopularniji internet portal u državi, zasigurno još uz pomoć nekih ucviljenih blogera, kontrolira NeMresBilivita. Kako su Vaši kolege iz Indexa poznati po svojoj involviranosti u sve pore našega društva, to sam još samo korak od toga da me i tajne službe počnu kontrolirati. Toooo!!!

Još od kada sam prvi puta pogledao Jamesa Bonda, sanjam da me netko prati. Kada prelazim ulicu, činim to isključivo uz ostale prolaznike, nikada sam, uglove ulica uvijek u širokom luku obilazim, vrata obavezno prvo odmaknem nogom i pričekam da se otvore pa tek onda ulazim, dok vozim nikada ne gledam ispred, isključivo pratim retrovizor, ako nema nitko drugi onda moja djeca prva kušaju hranu u restoranu, pa tek onda ja…. da ne nabrajam, ima toga podosta. A od sada ću imati i to zadovoljstvo da u tišini radne sobe, navečer, prije spavanja, pažljivo biram tagove, prije nego pritisnem ono "snimi" i objavim novi post. I sve to znajući da će netko u redakciji, i tko zna koliko vanjskih suradnika, odmah početi klikati na sve moguće članke ne bi li otkrili koji je tag pogrešan! I banirati tog kučkinog sina NeMrešBilivita, kome nije dosta što se zbog njegovih postova vode pravi mali ratovi na forumima u BiH i Srbiji, nego se još pod svaku cijenu želi ugurati u Indexovu "Crnu kroniku". Vauuuuu! Barem znam da imam nekoliko vjernih proučavatelja moga djela. Ostajte mi zdravi i veseli, čitajte me pomno i ne dozvolite da vam rubrika "Crna kronika" bude kompromitirana mojim tekstovima. Oni su ipak precrni.

Pusa redakciji. Cijeloj. U čelo!

E pa fakat nemreš bilivit ! ! ! 

p.s. kako se u ovom postu radi o tagovima “crna kronika”  ja sam na ovaj članak stavio tag “crna kronika”. Nadam se da će i redakcija smatrati da ovaj članak ima veze sa crnom kronikom! Unaprijed zahvaljujem.


 

U P D A T E  (10 minuta nakon objave posta):

E baš nemam sreće, nisu u redakciji imali sluha, opet su me banali. Izgleda da niti ovaj članak nema veze sa "Crnom kronikom". Ziher sam da to nema veze s time što sam pojedince prozvao zbog pismenosti, nisu oni tako sujetni. Ček malo, idem vidjeti koji kurac hoće ova dvojica u crnim kožnim kaputima  koji su legli na zvon.....
.NeMresBilivit @ 10:40 |Komentiraj | Komentari: 151 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.