O malim svinjarijama i ponešto lijepo
NeMresBilivit
Tour d´Blog

j u n k y a r d d a w g

htio bi biti dežulović
► m i s l i   d n e v n i k
neće zajebat
► v i o l a n t e 2 2 2
jasno je zašto je
obožavam
s a m o - n i n a
traži i pronaći će
slucajnenuspojave
prototip koji ide u seriju
w h i s p e r e r
kao ja
b a g r e m - p r u t
tko zna - zna
p o k o s n i c a
to je za mene, onako baš!

k o l i b r a
još nešto za mene
...
n i s a m j a
ne bi smetalo da jesam

l o s t w a y s
tako nekako zamišljam
svog buraza kog nemam

m a r l a
čak je i mene uspjela
zainteresirati za modu


Pisalo se nekada...
Definitivno odustajem od
Ja nisam u N A T O !!!
Zašto meni ne smeta
     Jakša Cvitanović Cvik
Božić sa Michelle Obama
 Muškarci su nasilni i
     točka! Ustvari uslkičnik.

 Ukida se B l o g e r.hr!!!
 V a n   s   p a p o m ! ! ! 
 O d  s a d a  g o v o r i m
      s r p s k i  ! ! !

 Sve po spisku... sad dal
      Mesiću il Sanaderu...
      s v e j e d n o !
 R a s p a d   o b i t e l j i
      2. d i o

 R a s p a d   o b i t e l j i
      1. d i o

 Tata ti jugonostalgičar,
      definitivno!

 Tata ti jugonostalgičar,
      2. d i o

 Tata ti jugonostalgičar,
      1. d i o

 U  v a š i m  g o d i n a m a
      j a  s a m  f u k a o !

 Jedini pravi   p r o b l e m
      Hrvatske su  H r v a t i !

 Svim kučkama svijeta!
 N  e m a   B o g a ! ! !
 O v o  j e  r e k l a m a
      z a  K o n z u m
!
 O t k a z !
 M a j m u n   majmunski
      ž i v o t    s l a v i

 N i s a m   j e b o ,
      č a s n a   r i j e č !

 O p e t   n i s a m  u  modi
 A j m e !   M o j a   k ć e r
     i m a   d e č k a !

 D a   l i   s a m
     d o v o l j n o   m u š k o ?
 M i l i t a n t n i   p u š a č
 Ne  p r i h v a ć a m  svoje
      m i š l j e n j e ! B a r  n e
      j e d n o g l a s n o !

 D a   č u v a m   ž i v c e ?
     Za KOGA ?
 O d l u č i o   s a m   s e
      s v i m a   z a m j e r i t i !

 Z a š t o   t e s t o v i   I Q
     n i š t a   n e   v r i j e d e?

 A k o  m i s l i t e   d a  j e
     K o l o   s r e ć e   s a m o
     d o b r a   z e z a n c i j a...

 
Blog
četvrtak, kolovoz 24, 2006
 
Jedno mi se ovih dana mota po glavi, a to su dvije stvari!
Rasprava o temi (ne)jednakosti komunizma i fašizma, te odlasci i najave odlazaka blogera i često njihov povratak prije nego i odu! I vezom toga bućkuriša!
Negdje sam nekome ostavio komentar na njegov post ili komentar, ne sjećam se više! Samo sam piknuo da nije isto kukasti križ i srp i čekić. Nemam ambiciju to ovdje elaborirati. Kome to nije jasno, nikada neće niti biti, a ja ne volim raditi ništa unaprijed osuđeno na neuspjeh! (što sam pisao o komunizmu 1985.?) E pa onda se taj netko, e da sad znam gdje je to bilo i tko je to bio, ali nema veze, našao objašnjavati meni svoju teoriju, pa sam ja odgovarao opet, pa su se uključili drugi u raspravu, pa je taj bloger odgovorio postom, pa su drugi blogeri napisali postove, pa su svi svima ostavljali komentare, pa su se šamarali činjenicama koje to nisu, pa su bili površni, prepisivali, selektivno, sa neta, pa su bili žučni, pa su se pjenili, pa nitko nikome ništa nije dokazao, nitko nije ništa naučio, nitko nikome nije ostao dužan..... Osim, što je junak sa početka priče okrenuo sve svoje izjave naglavačke, kao i u slučaju Stonesa, Ramonesa, Clasha i Doorsa, punka i subkultura (i tu sam komentarima također potakao rasprave i postove), te pokazao da umije možda i jedini bar nešto akceptirati i prihvatiti ili naučiti, iako niti on na kraju ne mijenja osnovnu polaznu premisu jednakosti navedenih simbola, što s obzirom na ono što pritom izriče, zvuči groteskno!
A blogeri ko blogeri, čisti fašisti i komunisti! Naravno, kako ja ne smatram da su srp i čekić isti alati kao svastika iliti križ sa kukama, onda ne mislim da su i jedno i drugo, nego ih strogo odvajam.
Oni koji su odlazili i vraćali se u roku keks ili najavljivali odlaske pa čekali da ih se moli da se vrate, pa na kraju nisu ni odlazili, to su čisti fašisti. Pokvareni, podli, sračunati, riješeni da do cilja dođu na bilo koji način, pa makar i izigravajući jumfere, i uživajući da ih se zove natrag, da nekome budu važni, da nekoga obavještavaju (izviješćuju),  a u pozadini toga željni samo dominacije nad ostalim blogerima i dokazivanja da su vrijedniji od drugih i da su viša rasa koju treba moliti da piše!
Oni pak koji su odlazili i nisu se javljali dugo, jer su eto shvatili da su ili sve napisali ili ih publika nije dovoljno ozbiljno shvatila ili su eto postigli ciljeve koje su sebi postavili, pa će se malo odmoriti i jednom vratiti, te oni koji su napravili Bleiburge na svojim blogovima, naprasno ih obrisavši razočarani nijebitnočime, e to su rigidne komunjare, koje samo diktatorskim metodama znaju pokušati nešto postići ili pak razočarani i demoralizirani revolucionari, disidenti koji nisu imali muda do kraja svoju borbu istjerati.
Nije sve crno bijelo, ima nas koji pišemo i ne obaziremo se, što bi reko narod, zdravo seljački, ne jebemo živu silu. Mi smo sve ono između komunizma i fašizma, ma koloplet narodnih igara.... i ako prestanemo pisati, onda to napravimo bez srcedrapateljnih ili uvredljivih scena.... jer nemamo ni diktatorskih ni dominirajućih pretenzija! I nas ne bole rasprave o naslovnici i slične društvene igre, mi pišemo..... samo pišemo.
I kada jednom, nemres bilivit, prestanem pisati ovaj blog, sigurno to neću vješati na sva zvona, možda i kažem da ću to napraviti, ali svakako bih se razočarao da me se zove da se vratim i uveseljavam probrano blogersko društvo. Za sada tu ostajem, na braniku svih pozitivnih tekovina raznih - izama, osim fašizma i nacionalizma, čekam poklon majicu koju mi je Matija obećao i pišem komentare duže od vaših postova, a usput škicam i da ćopim kojega hemoglobina i zbrišem iz hladovine ove bolnice u kojoj začudo još uvijek nisam postao ni komunista ni fašista.... barem se nadam!

p.s. moje mišljenje:

najbolji komentari na prošli post stigli su (ravnopravno, kronološki) od:
 
PneN
anarho_vila
.
NeMresBilivit @ 16:51 |Komentiraj | Komentari: 52 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.