O malim svinjarijama i ponešto lijepo
NeMresBilivit
Tour d´Blog

j u n k y a r d d a w g

htio bi biti dežulović
► m i s l i   d n e v n i k
neće zajebat
► v i o l a n t e 2 2 2
jasno je zašto je
obožavam
s a m o - n i n a
traži i pronaći će
slucajnenuspojave
prototip koji ide u seriju
w h i s p e r e r
kao ja
b a g r e m - p r u t
tko zna - zna
p o k o s n i c a
to je za mene, onako baš!

k o l i b r a
još nešto za mene
...
n i s a m j a
ne bi smetalo da jesam

l o s t w a y s
tako nekako zamišljam
svog buraza kog nemam

m a r l a
čak je i mene uspjela
zainteresirati za modu


Pisalo se nekada...
Definitivno odustajem od
Ja nisam u N A T O !!!
Zašto meni ne smeta
     Jakša Cvitanović Cvik
Božić sa Michelle Obama
 Muškarci su nasilni i
     točka! Ustvari uslkičnik.

 Ukida se B l o g e r.hr!!!
 V a n   s   p a p o m ! ! ! 
 O d  s a d a  g o v o r i m
      s r p s k i  ! ! !

 Sve po spisku... sad dal
      Mesiću il Sanaderu...
      s v e j e d n o !
 R a s p a d   o b i t e l j i
      2. d i o

 R a s p a d   o b i t e l j i
      1. d i o

 Tata ti jugonostalgičar,
      definitivno!

 Tata ti jugonostalgičar,
      2. d i o

 Tata ti jugonostalgičar,
      1. d i o

 U  v a š i m  g o d i n a m a
      j a  s a m  f u k a o !

 Jedini pravi   p r o b l e m
      Hrvatske su  H r v a t i !

 Svim kučkama svijeta!
 N  e m a   B o g a ! ! !
 O v o  j e  r e k l a m a
      z a  K o n z u m
!
 O t k a z !
 M a j m u n   majmunski
      ž i v o t    s l a v i

 N i s a m   j e b o ,
      č a s n a   r i j e č !

 O p e t   n i s a m  u  modi
 A j m e !   M o j a   k ć e r
     i m a   d e č k a !

 D a   l i   s a m
     d o v o l j n o   m u š k o ?
 M i l i t a n t n i   p u š a č
 Ne  p r i h v a ć a m  svoje
      m i š l j e n j e ! B a r  n e
      j e d n o g l a s n o !

 D a   č u v a m   ž i v c e ?
     Za KOGA ?
 O d l u č i o   s a m   s e
      s v i m a   z a m j e r i t i !

 Z a š t o   t e s t o v i   I Q
     n i š t a   n e   v r i j e d e?

 A k o  m i s l i t e   d a  j e
     K o l o   s r e ć e   s a m o
     d o b r a   z e z a n c i j a...

 
Blog - rujan 2008
nedjelja, rujan 21, 2008

 


E  sad mi je srce na mjestu. Neće oni meni prodavati ispite! I to samo bogatima. Vidiš kako su pokvareni, siromašnima neće prodat! Siromašni neka uče! Ma da ne bi. Pa onda kad bedasti bogati dođu na vlast, da mogu zajebavat siromašne kak se prave pametni. Stara otrcana fora. Nego, čuo sam da su pustili Dešu, kažu nema za sada dokaza da je Deša tražila keša. Pustili su i još jednog profu. A Zagorca, Rojsa, Đapića i ostale nisu ni privodili.

Inače, kažu da su ovi sa prometa najgori. Oni fakat nemaju isprike. Makar mi dođe logično da su imali najveći promet. Ali ovi sa ekonomije bi se mogli izvući. Načuo sam da je Deša rekla kako je samo provodila praktičnu nastavu, kako je učila studente što je to ekonomija u praksi, konkretno što su to kupoprodajni odnosi, jer da se na faksu isuviše teoretiziralo, a da se praktično nije primjenjivalo i da nam je zato ekonomija u kurcu. I žandari su joj povjerovali. Još će joj doma na kolače ići onaj advokat od države. Koliko sam čuo iz pouzdanih izvora, oni gadovi od portira su se za sada izvukli. A upravo su oni dozvoljavali nesmetani ulaz u prostorije fakulteta korumpiranim profesorima i studentima kako bi mogli obavljati svoje prljave rabote. Isto tako su zasad pošteđeni i konobari u kafićima u kojima se proslavljao obavljeni posao. Sve to treba pohapsiti, nikome ja ne bih dao da izmigolji. Jer svakome je jasno da će ovom veličanstvenom redarstvenom akcijom biti zadan odlučujući udarac korupciji u hrvata. Kada se pospremi profesore u one sobe sa rešetkama, vani će ostati tek pokoji nogometni sudac i to je to. Ili se netko možda može sjetiti još nekog  korumpiranog u Hrvatskoj?

Iako nema nikakve veze sa temom,  baš sam se sjetio jednog tipa iz kvarta čiji je mali obijao trafike, nije odlazio u školu, izazivao je tuče u kojima je upotrebljavao i bokser i palice, drogirao se još od prvog srednje... Tip je bio pun razumijevanja za kompleksnost odrastanja, za teenagerske probleme i adolescentske ispade. Međutim, odlučno se postavio i strogo ga kaznio jednom prilikom kada je mali odbio otići u posjetu rodbini u Hercegovinu. Jer, što je previše, previše je...


.

NeMresBilivit @ 18:50 |Komentiraj | Komentari: 140 | Prikaži komentare
ponedjeljak, rujan 15, 2008

Čujem da na blogeru ima klonova! Otkada su onu ofcu klonirali, popularna je to rabota! Lako je za tuđe klonove, ali treba se znati nositi sa vlastitima. Što je uopće klon?

Čitajući i slušajući, načuh, ne jednom, kako ja imam klonova i klonova. Teorija objašnjenja je uvijek drugačija, naravno ovisi o kriterijima koje autori teorije upotrebljavaju, ali i o njihovim željama. Najlakše je sa ženama, naravno ne u životu, nego isključivo u kloniranju. Tako naprimjer kada netko želi dokazati kako je blog neke ženske osobe ustvari moj klon, to je uvjerljivo najlakše. Dovoljno je reći kako je opće poznato da je NeMresBilivit pička, i to je sasvim dovoljan dokaz da je blog njegov. Gotovo jednako jednostavan slučaj za dokazivanje imamo kada je u pitanju blog nekoga tko nije Rvatina. Vjerojatnost da iza toga stoji NeMresBilivit je stopostotna jer je opće poznato da u ovoj državi žive isključivo Rvatine… i NeMresBilivit. Nadalje, kada se povede neka rasprava na blogeru, svatko tko se slaže sa NeMresBilivitom je i više nego očito njegov klon, jer tko bi se normalan slagao sa njim? Ne treba jači argument od ovoga! Naravno da se kao dokaz egzistiranja pojedinih blogera ne može uzeti to da su se dotični blogeri uživo našli na nekoj kavi, jer ti prozirni štosevi ne prolaze tek tako. Pa nema ništa lakše nego nagovoriti deset frendova da pročitaju deset blogova i da se nakon toga dva tri sata, uz pivo, pretvaraju da su bloger taj_i_taj!

Jedan od najočitijih dokaza koji ide u prilog tezi da NemresBilivit ima gomilu klonova je i životna anamneza dotičnog. Dotični je zaposlen na mjestu direktora, dakle ništa ne radi, drugi rade za njega, dok on uokolo otvara blogove klonove. Kada su ga na poslu prozrijeli, brže bolje se razbolio i otišao nekoliko mjeseci u bolnicu. Istrpio je čak i kemoterapije i jedva izvukao živu glavu samo da bi u miru bolničke sobe mogao nesmetano otvarati klonove. Što očekivati od čovjeka koji je čak i rak bio spreman popušiti samo da bi se klonirao. Međutim, ni to nije sve. Vrhunac beskrupuloznosti NeMresBilivit je pokazao napravivši čak troje klinaca, a onda otjeravši ženu i ostavši sam sa njima, e samo da bi mogao djecu zloupotrebljavati da mu štancaju klonove. Čak ih godinama, svakodnevno, vodi po raznim treninzima ne bi li stekli zadovoljavajuću kondiciju za nesmiljeno kloniranje.

Na kraju, njegovi najočitiji klonovi su, prema istim tim teorijama, oni koji napadaju NeMresBilivit-a. Pažljiviji analitičari na blogeru uočili su da NeMresBilivit-a uvijek napadaju sa nekim idiotskim forama, pa ti koji ga napadaju ispadaju glupi i smiješni, te ih NeMresBilivit lako posprema u otpad. Time se stvara lažna slika da je dotični bloger jači, viši, ljepši i pametniji no što uistinu jest. Naravno, svi ti napadi dolaze od njegovih klonova, pravi oponenti nikada ne bi izgledali tako glupi i naivni.

Kada se s te strane sagleda situacija, mogli bi pomisliti da su svi blogovi na bloger.hr-u njegovi klonovi. No, ne morate se bojati. Naravno da nije tako, Evo naprimjer, vaš blog je samo vaš i vi to znate, a po zakonu vjerojatnosti zasigurno ima barem još nekoliko takvih slučajeva.

Vrhunac cijele ove lakrdije koju NeMresBilivit izvodi na blogeru je taj da niti NeMresbilivit.bloger.hr nije ustvari njegov blog, već je, kako sam to saznao iz jedne privatne poruke, i to samo klon jednog drugog bloga poznatog pod imenom nisamja. A kako i sam naziv tog bloga kaže da to nije on, ispada ustvari da NeMresBilivit niti ne postoji kao original, već je višestruko klonirani klon!

Na kraju se pitanje nameće samo: - Što je bilo prije: NeMresBilivit ili klon?

.


NeMresBilivit @ 17:00 |Komentiraj | Komentari: 116 | Prikaži komentare
ponedjeljak, rujan 1, 2008

Nije ovo tekst o politici, ovo je tekst o mojoj bivšoj ženi. Kako je NeMresBilivit.bloger.hr počeo tekstom o problemima sa njom, mnogi me neprestano pitaju je li to završilo i kako, pa eto da i to objelodanim.

Neki dan Rusija digla glavu i napakostila zapadu. I još poručila da se drži principa svojih zapadnih partnera i da na tome tragu priznaje pokrajine koje su na referendumu odlučile o samostalnosti. Kina je u Pekingu samo za politički nepismene napravila sportski spektakl. Za imalo vješte u iščitavanju poruka nema mjesta sumnji da je Kina poručila svijetu kako namjerava preuzeti vodeću ulogu u oblikovanju planete slijedećih koznakoliko desetljeća. Uostalom, nakon stotinu godina SAD od ove godine više nije najveća industrijska sila svijeta, Kinezi su preuzeli primat, a Britanaca, koji su u 19. stoljeću bili najveći svjetski proizvođači već poduže nigdje nema. Osilili se zapadnjaci, izgubili doticaj sa stvarnošću, pa se bahatili, pa pretjerali. I opet je taj Balkan krivac za svjetske poremećaje. Tu je zapad brusio svoju samovolju, podržavao jedne, pa onda druge, na kraju treće i sve to bez ikakvih kriterija, tek da pokaže kako može što mu se prohtije. A kada je na kraju priznao i pokrajinu kao državu, ne uvažavajući prigovore Rusije koja je i sama zainteresirana za veliki broj takvih slučajeva, bilo je pitanje trenutka kada će reakcija drugog dijela svijeta uslijediti. Ali to nije trenutni inat, to je početak konačnog rješenja za slijedeće duže razdoblje... tako često nazivano novi svjetski poredak. Zapad će se morati pomiriti sa novim svjetskim poretkom. Ali njegova uloga biti će bitno drugačija od one koju je sebi namijenio. Ako je mislio biti žandar, zaboravio je da i nad žandarom žandar ima.

Rekoh na početku da je ovo tekst o mojoj bivšoj ženi. Ona je zamislila postaviti stvari onako kako njoj odgovaraju.  I nije prezala ni od čega da svoje zamisli ostvari. Služila se svim i svačim, ucijenjivala, prijetila i podmetala, prvo klincima, pa onda meni, da na kraju ne bi prezala niti od lažnih svjedoka u optužbama da seksualno zlostavljam svoje kćeri. Tražila je ne samo skrb nad svo troje klinaca, nego i da se meni zabrani kontakt sa njima! Imala je iza sebe ženske udruge, institucije sve redom, vraga crnoga osobno, angažirala je najpoznatiju odvjetnicu obiteljskog prava... Klinci su dobre dvije godine maltretirani od strane institucija, ja sam cijeli taj show opasno platio zdravljem i šetnjom po ivici života više od pola godine, što je ona iskoristila za još jedan pokušaj da strpa djecu u dom... jer sam ja eto bolestan pa neću moći dobro brinuti o njima. Ali... na kraju joj nije pomoglo čak niti to da kao učiteljica radi sa djecom. Od svega što je zamislila, nije dobila ništa. Klinci su je prezreli i ne žele niti znati za nju. Umjesto meni, kako je ona zamislila, sud je njoj zabranio kontakte sa djecom !!! (prijedlog sudskih vještaka), izračunavši joj pride pozamašan dug zbog neplaćanja alimentacije i tako je sve to privedeno kraju. Komentaranje presude više nije proskribirano jer su odbijene žalbe (žalila zbog alimentacije!!!) i pečat pravomoćnosti je udaren! Eto...

Razlika između nje i zapada ne postoji... osim što je je ona sa istoka. Ali nije ključ u stranama svijeta, ključ je u količini zloće... Čak ni sa alkoholom  ne valja pretjerivati, a kamoli sa zloćom!

Nemreš bilivit!

.NeMresBilivit @ 08:12 |Komentiraj | Komentari: 168 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.