O malim svinjarijama i ponešto lijepo
NeMresBilivit
Tour d´Blog

j u n k y a r d d a w g

htio bi biti dežulović
► m i s l i   d n e v n i k
neće zajebat
► v i o l a n t e 2 2 2
jasno je zašto je
obožavam
s a m o - n i n a
traži i pronaći će
slucajnenuspojave
prototip koji ide u seriju
w h i s p e r e r
kao ja
b a g r e m - p r u t
tko zna - zna
p o k o s n i c a
to je za mene, onako baš!

k o l i b r a
još nešto za mene
...
n i s a m j a
ne bi smetalo da jesam

l o s t w a y s
tako nekako zamišljam
svog buraza kog nemam

m a r l a
čak je i mene uspjela
zainteresirati za modu


Pisalo se nekada...
Definitivno odustajem od
Ja nisam u N A T O !!!
Zašto meni ne smeta
     Jakša Cvitanović Cvik
Božić sa Michelle Obama
 Muškarci su nasilni i
     točka! Ustvari uslkičnik.

 Ukida se B l o g e r.hr!!!
 V a n   s   p a p o m ! ! ! 
 O d  s a d a  g o v o r i m
      s r p s k i  ! ! !

 Sve po spisku... sad dal
      Mesiću il Sanaderu...
      s v e j e d n o !
 R a s p a d   o b i t e l j i
      2. d i o

 R a s p a d   o b i t e l j i
      1. d i o

 Tata ti jugonostalgičar,
      definitivno!

 Tata ti jugonostalgičar,
      2. d i o

 Tata ti jugonostalgičar,
      1. d i o

 U  v a š i m  g o d i n a m a
      j a  s a m  f u k a o !

 Jedini pravi   p r o b l e m
      Hrvatske su  H r v a t i !

 Svim kučkama svijeta!
 N  e m a   B o g a ! ! !
 O v o  j e  r e k l a m a
      z a  K o n z u m
!
 O t k a z !
 M a j m u n   majmunski
      ž i v o t    s l a v i

 N i s a m   j e b o ,
      č a s n a   r i j e č !

 O p e t   n i s a m  u  modi
 A j m e !   M o j a   k ć e r
     i m a   d e č k a !

 D a   l i   s a m
     d o v o l j n o   m u š k o ?
 M i l i t a n t n i   p u š a č
 Ne  p r i h v a ć a m  svoje
      m i š l j e n j e ! B a r  n e
      j e d n o g l a s n o !

 D a   č u v a m   ž i v c e ?
     Za KOGA ?
 O d l u č i o   s a m   s e
      s v i m a   z a m j e r i t i !

 Z a š t o   t e s t o v i   I Q
     n i š t a   n e   v r i j e d e?

 A k o  m i s l i t e   d a  j e
     K o l o   s r e ć e   s a m o
     d o b r a   z e z a n c i j a...

 
Blog - kolovoz 2009
petak, kolovoz 14, 2009

Evo me gađaju križevima s naslovnih strana novina, magazina, s ekrana televizije. Sjednem u auto, okrenem ključ, motor zagrmi, a iz zvučnika opet križ. U škole, van škola, u murji, van murje, u kancelariji socijalne radnice, van kancelarije. Prepucavaju se kao da nam je križ nešto novo. Kao da su ga jučer postavili pa eto lamentiraju o odluci. Skoro da je križ postao veći problem od cigarete. Da se razumijemo, ja sam ozbiljan i obrazovan čovjek, koji zna da je svoje troje djece napravio svjesno, planski i općepoznatom radnjom, a ne da ih je stvorio neki tamo koga nazvaše Bogom. Stoga ne smatram da bih ja trebao puno govoriti o ovoj temi. Stvar je većine da zaštiti manjinu. Kako se većina u ovoj državi izjašnjava vjernicima iako dobar dio te većine i ne zna što pod tim podrazumijeva, a o Bibliji i vjeri općenito zna bitno manje od većine nas "antikrista", to bi baš vjernici trebali ustati u obranu manjine i podržati odlazećeg predsjednika. Jebeš predsjednika! Sad se sjetio kad su ga nagazili, a do sada je šutio. Ali ko ga šljivi, ovdje nije važan on, već princip. Ne mislim ja da će križevi van. Nije ovaj narod zreo za demokraciju. A najmanje zreli su vjernici, oni su uvijek bili najratoborniji. Manji dio njih razumije o čemu pričam. Don Ivan Grubišić razumije, ali on nije tipičan vjernik. On je intelektualac. I Hebrang bi to htio biti, al` mu ne uspijeva. Doduše, pitanje je kako nekome tko ne vjeruje Newtonu i Darwinu, nego svom župniku objasniti da nije ukidanje njegovih prava ako se križ NE nalazi tamo gdje borave ljudi različitih konfesija, pa čak i oni bez konfesije, nego je upravo gaženje prava tih ostalih ako se on tamo nalazi. Nema težinu kada Zoran Milanović ili Vesna Pusić kažu da su protiv, jer je prirodno da jesu. Nema težinu niti kada crkvenjaci ili Andrija Hebrang kažu da su za, jer je prirodno da su za. Dobro doduše, ništa što kaže Hebrang nema težinu, da... Zato bi Don Ivana trebao slijediti još netko iz redova vjernika, jer bi jedino razumna riječ iz njihovih redova imala pravu težinu. Ali baš zato što Don Ivan o svim problemima govori razumno, a ne onako kako se očekuje, nema šanse na izborima, zato mu propadoše sve takve opcije....
Ja pak nemam šanse na izborima samo zato što se neću kandidirati. A ovu zemlji iz govana bi mogao izvući samo neki nemreš bilivit političar, nikako ovi klasični! No, kako ja znam da vjernici neće biti demokratični i povući križeve u svoje prostore, a zajedničke ostaviti svima, onda se ne mogu kandidirati. Kako bih na inauguraciji položio zakletvu koja završava riječima:" Tako mi Bog pomogao." Pa eto, da ne dovodim niti sebe niti narod u neugodnu situaciju, ja ću sa Don Ivanom onako sa strane i dalje komentirati sranja, koja će nam se i dalje dešavati, na žalost u sve većoj mjeri. Tako vam Bog pomogao.
A u tišini, dok je križ, između ostaloga, i dalje i u vojnim objektima, Ministarstvo obrane počinje prilagodbu NATO standardima. Recesija je, pa se nema za nove avione ili tenkove, čak niti za lako pješadijsko naoružanje, potrošio Rončević na kamione. Ako ponovno bude trebalo nešto oslobađati da se imaju gdje natovariti namještaj i bijela tehnika. Potrošeno para, ali naći će se još za Zippo upaljače. Svaki vojnik dobiti će konačno pravi upaljač, jebote za vrijeme "Oluje" ostalo ono nešto kuća nepopaljenih, gasili se oni jeftini upaljači na najmanji povjetarac, mater im kinesku jebem. E da nam je bila ova tehnika u ono vrijeme!
.


NeMresBilivit @ 13:25 |Komentiraj | Komentari: 57 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.