O malim svinjarijama i ponešto lijepo
NeMresBilivit
Tour d´Blog

j u n k y a r d d a w g

htio bi biti dežulović
► m i s l i   d n e v n i k
neće zajebat
► v i o l a n t e 2 2 2
jasno je zašto je
obožavam
s a m o - n i n a
traži i pronaći će
slucajnenuspojave
prototip koji ide u seriju
w h i s p e r e r
kao ja
b a g r e m - p r u t
tko zna - zna
p o k o s n i c a
to je za mene, onako baš!

k o l i b r a
još nešto za mene
...
n i s a m j a
ne bi smetalo da jesam

l o s t w a y s
tako nekako zamišljam
svog buraza kog nemam

m a r l a
čak je i mene uspjela
zainteresirati za modu


Pisalo se nekada...
Definitivno odustajem od
Ja nisam u N A T O !!!
Zašto meni ne smeta
     Jakša Cvitanović Cvik
Božić sa Michelle Obama
 Muškarci su nasilni i
     točka! Ustvari uslkičnik.

 Ukida se B l o g e r.hr!!!
 V a n   s   p a p o m ! ! ! 
 O d  s a d a  g o v o r i m
      s r p s k i  ! ! !

 Sve po spisku... sad dal
      Mesiću il Sanaderu...
      s v e j e d n o !
 R a s p a d   o b i t e l j i
      2. d i o

 R a s p a d   o b i t e l j i
      1. d i o

 Tata ti jugonostalgičar,
      definitivno!

 Tata ti jugonostalgičar,
      2. d i o

 Tata ti jugonostalgičar,
      1. d i o

 U  v a š i m  g o d i n a m a
      j a  s a m  f u k a o !

 Jedini pravi   p r o b l e m
      Hrvatske su  H r v a t i !

 Svim kučkama svijeta!
 N  e m a   B o g a ! ! !
 O v o  j e  r e k l a m a
      z a  K o n z u m
!
 O t k a z !
 M a j m u n   majmunski
      ž i v o t    s l a v i

 N i s a m   j e b o ,
      č a s n a   r i j e č !

 O p e t   n i s a m  u  modi
 A j m e !   M o j a   k ć e r
     i m a   d e č k a !

 D a   l i   s a m
     d o v o l j n o   m u š k o ?
 M i l i t a n t n i   p u š a č
 Ne  p r i h v a ć a m  svoje
      m i š l j e n j e ! B a r  n e
      j e d n o g l a s n o !

 D a   č u v a m   ž i v c e ?
     Za KOGA ?
 O d l u č i o   s a m   s e
      s v i m a   z a m j e r i t i !

 Z a š t o   t e s t o v i   I Q
     n i š t a   n e   v r i j e d e?

 A k o  m i s l i t e   d a  j e
     K o l o   s r e ć e   s a m o
     d o b r a   z e z a n c i j a...

 
Blog - studeni 2012
petak, studeni 23, 2012
 

Dakle, poštujući odluke suda, kako to već dolikuje demokraciji, možemo konačno, bez bojazni da će nas netko prozivati, napraviti transparent sa natpisom kao u naslovu. Prema pravosnažnoj sudskoj odluci general Ante Gotovina nije zločinac, nego je prema tri pravomoćne presude lopov, otmičar i iznuđivač. Doduše, samo je jednu kaznu odležao u zatvoru, druge dvije je izbjegao bježanjem iz Francuske direktno u Hrvatsku vojsku kojoj je svaki čovjek 1991. bio dobrodošao, pa i višestruko osuđivani međunarodni kriminalac. Ono što je međutim važno je da oslobađanje Gotovine od strane jednoga suda, nije pokvarilo našu percepciju o Gotovini zahvaljujući drugim sudovima. Kad već nije zločinac, barem je lopov. A to je dovoljno da bude heroj.

Jer oduvijek se u narodu, tlačenom od strane svih i svakog tko ga je stigao tlačiti, smatralo ljude koji su sa one strane zakona za svojevrsne heroje. Pa su tako još uskoci i hajduci, notorni pljačkaši i ubojice za vlastitu korist, kasnije postajali junaci udžbenika, borci protiv omraženih tlačitelja i pozitivni likovi nacionalne historije. I sad da ne nabrajam dalje sve probisvjete poput Zrinskih, Frankopana ili pak Jelačića koji su također postali novopozitivci, dovoljno je spomenuti da u naslonjaču pred tv ekranom narod vrlo često navija za pljačkaše i ostale odmetnike u raznim filmovima nastalim kao plod mašte nekog iskusnog scenarista ili pisca. Pa ako se još pojavi neki istiniti pljačkaš za kog možemo navijati, kud ćeš veće sreće za napaćeni narod.

Tako je, kako i dolikuje našoj povijesti, lopov postao heroj dana, tjedna, mjeseca, a kako je kraj godine blizu, očigledno će obilježiti i godišnje izbore za sve i svašta, te će se povijest još jednom nasmijati tradicionalnim vrijednostima i ostaviti jednog notornog lopova budućm generacijama kao uzor časti, poštenja, požrtvovnosti i domoljublja. Ovo domoljublje je čak i višeslojno, jer osim što se borio za Hrvatsku, Gotovina, kako mi jedan prijatelj mrtav hladan danas bez krzmanja reče,  nije krao po Hrvatskoj, a to što je radio po Francuskoj, nek rješava s francuskim pravosuđem. Dakle, u Hrvatskoj on je nesumnjivo heroj, jer osim što se borio za nju, on je usput otimao dragulje Francuzima koji su nas tlačili još za Napoleona, i naravno da će mu to jednoga dana u udžbenicima biti dodatni plus. Jedina mrlja na besprijekornom generalovom imidžu  je što je oslobođen optužbe za protjerivanje srba, jer kako je rekao i sam predsjednik Tuđman, trajno rješenje remetilačkog faktora je najveći uspjeh „Oluje“. A taj politički sud u Haagu, kako su ga do ove presude bez iznimke nazivali svi veliki domoljubi, uskratio je generalu zasluge za to i učinio ga tek pariškim lopovom. No, ne sumnjajmo da će udžbenici jedne buduće Hrvatske ispraviti ovu nepravdu i prepoznati generalovu ulogu u izliječenju kancerogenog tkiva na hrvatskom biću, te da će i te zasluge pripisati njemu, a Hašku presudu nazvati trulim političkim kompromisom. Dosadašnji povijesni udžbenici ne ostavljaju mjesta sumnji da će zaista tako i biti.

.

NeMresBilivit @ 17:49 |Komentiraj | Komentari: 34 | Prikaži komentare
utorak, studeni 13, 2012
 

Kako hrvati u posljednje vrijeme neprekidno  postavljaju pitanje gdje je naša lova, naš dopisnik je odlučio ozbiljnije istražiti taj problem kad se već niti jedna od nadležnih službi nije pozabavila tim fenomenom. Mup i Uskok su pokazali doduše određene namjere, ali kako se Institut „Ruđer Bošković“ kao najpozvanija ustanova za objašnjenje prirodnih fenomena u hrvata  nije uključio u projekt „Istražimo nestanak ogromnih količina kuna bez ikakvog traga“, to su napori Mup-a i Uskok-a ostali, prirodno, bez rezultata.

No,  naš novinar je iznimnom upornošću došao do šokantnog otkrića. Slučajno je saznao da se isto pitanje postavljalo već dva puta: '71. i krajem '80-ih. Sakupio je ogroman broj članaka iz hrvatskoga tiska toga vremena, te je potom analizom svih tekstova nedvojbeno utvrdio kako se u sto posto slučajeva iznosi da je hrvatski novac odlazio u Beograd, te da su dakle isključivi krivci srbi. Također, svi tada relevantni suvremenici, poput dr. Tuđmana, Dr. Đodana i Dr. Veselice nedvojbeno zaključuju da će Hrvatska čim zaustavi srpsko prisvajanje hrvatskoga novca biti ni manje ni više nego Švicarska.

Krenuvši dalje sa analizom, utvrdio je da danas Hrvatska nije ni blizu Švicarske, te da je slijedom navedenih otkrića jedino objašnjenje, na opravdano pitanje građana Hrvatske „Gdje je naš novac?“, da nas srbi i dalje kradu. S druge strane, današnji hrvatski tisak i ostali mediji uvjerljivo donose članke o tome kako novac završava kod raznih Sanadera, Kutli, Todorića, Pašalića, Polančeca, Ježića, Rojsova, Keruma, Gucića, Čehoka, Mravaka, Protega, Mačeka, Barišića, Marinaca, Mladinića, Peveca, Mladinea, Žužula i ostalih viđenijih hrvata.  A što najprostijom logikom dovodi do zastrašujućeg zaključka da je dr. Vojislav Šešelj bio u pravu i da su hrvati ustvari srbi !

.

NeMresBilivit @ 19:32 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
 
Index.hr
Nema zapisa.